Turks sletje masturberende kutjes

turks sletje masturberende kutjes

Luxe is iets waar ik mee opgegroeid ben, aangezien mijn ouders er beiden warmpjes in zitten. Dus woon ik in een groot huis omringd door een grote tuin met zwembad.

Een huis met heel wat slaapkamers, twee bureaus, 1speelkamer en twee badkamers. Ikzelf heb mijn eigen woongedeelte met klein keukentje en eigen badkamer dat me een 'fake' gevoel van zelfstandigheid moet bezorgen.

Ik geniet dus wel van mijn luxeleventje en hou niet van dingen die de rust daarin zouden kunnen verstoren. Dingen zoals rare familieleden die komen inwonen bijvoorbeeld. De voorgaande avond was het huis van tante Karien volledig afgefikt, toen ze samen met haar zoon Jeremy en dochtertje Falke naar de nieuwe Harry Potter waren. De aanleiding was een ontplofte batterijenoplader, een machientje dat sinds de vorige upperdareparty en de aankoop van 3 verschillende vibrators al duchtig zijn diensten had bewezen, maar nu besloot dat het genoeg was geweest en ontplofte en zo heel het huis in de as legde.

Zodoende kwam Karien bij ons in huis inwonen met haar kroost. Karien, zelf 42, al acht jaar zonder man en nogal een raar geval van een tante waar ik nu eens niet mee opschiet. Geobsedeerd door mannen, omdat ze er al in jaren geen meer gezien heeft zonder kleren buiten in de Teamspiritfilm met behulp van de pauzeknop.

Jeremy, 14 jaar en denkende dat hij God 's geschenk voor vrouwen is. Gewoonweg geobsedeerd door vrouwen, borsten, kutten, neuken en wat nog meer niet. Hij beweert van zich zelf dat hij op oudere vrouwen valt, beweert ook dat ik een lekker dier ben en ik ga wijselijk besluiten om mijn badkamerdeur te sluiten vanaf nu.

Gelukkig is er Falke nog, een leuk guitig meisje van negen, een erg grappig ding dat ook nog eens erg pienter voor haar leeftijd is. Ik begroette tante en vroeg haar of ze geen knappe brandweermannen hun brandslang had gezien gisteren. Ik gaf Falke een knuffel en een kus en zei haar dat we het leuk zouden hebben en samen plezante dingen zouden doen.

Jeremy kwam daar onmiddellijk tussen en zei net hetzelfde tegen mij, terwijl hij zijn tong uit zijn mond liet flapperen. Ik stak mijn middelvinger op en zonderde mij even af op de patio. Ik zat op een ligzetel, hoewel ik een zwart rokje en een Barbie - is - a - slutshirtje droeg en de zon scheen, had ik het niet te warm. Ik bladerde wat in de nieuwste Aspe, toen ik plots een stem 'wat een lief teddybeertje' hoorde zeggen en ik me het pleuris schrok.

Twee grote ogen keken over de rand van de ligzetel, recht tussen mijn benen in het kruis van mijn slipje, wit met een roze teddybeer. Ik sprong recht en ging dreigend voor Jeremy staan die me doodleuk vroeg waarom ik geen string kon aantrekken. Ik zei op dreigende toon dat hij moest stoppen met mij lastig te vallen of dat hij voor de rest van zijn leven Johan Museeuwimitator zou kunnen worden.

Hij glimlachte zijn tanden bloot en vroeg wanneer ik in bikini zou verschijnen. Ik zuchtte, pakte hem beet en gooide hem in het zwembad ter afkoeling. Dat resulteerde in een fikse uitbrander, omdat het zwembad nog maar pas ontsmet was op bacteriën en ik er een groot stuk ongedierte in smeet, volgens mijn pa; omdat gewelddadig gedrag niet door de beugel kon, volgens ma. Ik besloot me dan maar te barricaderen in mijn kamer.

Ik ging wat tv kijken, iets wat ik zoveel mogelijk probeer te beperken, maar waar ik soms erg van kan genieten als ik zin heb in gestructureerd niets doen. Op tv 1 was net een reportage bezig waarbij ik bleef hangen, tv 1 staat op 1 geprogrammeerd, ik blijf gemakkelijk ergens hangen, lijkt het.

Een man van begin 30, die de bikerlook ambieerde, hoewel zoiets als je met een bromfiets met steunwieltjes rijdt hopeloos fout is en die zeker weten nog steeds bij zijn moeder woonde, ging zijn ultieme passie tonen. Ik gokte op zittend op de Harley Davidson op de kermismolen proberen de flosh te pakken, ik gokte mis.

De man, die werkte in het serpentarium, zijn ultieme passie luisterde naar de naam Sneppie. Sneppie is een grote krokodil, u weet wel, zo een beest waar ze handtassen en laarzen van maken.

De man, laten we hem Gucci noemen is dus geobsedeerd door zijn troetelkroko van bijna 2 meter. Ik ben hoofdzakelijk momenteel geobsedeerd met het niet moeten, nooit van mijn leven, een voet binnen te zetten in een serpentarium.

Die krokodillen kan ik nog aan, zelfs leguanen en varanen kan ik nog bevatten, maar als iemand over slangen begint, ben ik weg. Dat heeft dus geen pootjes hé, al ooit op gelet? Da 's net een gevaarlijk uitziende saucisson die over datum is en die gevaarlijk sissend rondkronkelt.

Mijn fobie is zo erg dat ik op een galafeest bleekjes wegliep, toen mijn vader de scriptdoctor van Guy Verhofstadt, Slangen genaamd, aan me voorstelde. Ik ben dus duidelijk niet te vinden voor slangen, of ze nu Noël of gewoon Snake heten, ik moet er niks van weten. Maar het ging over de bijzondere relatie tussen Gucci en Sneppie.

Dat die bijzonder was, daar twijfelt niemand aan. De man zat aan de rand van het bassin en riep met overslaande stem die hem iets janetterigs gaf: Volgens mij verklaarde dit grotendeels de overslaande stem van de man en de bruine streep die Gucci's moeder die avond in zijn slip zou aantreffen. Dat beest is dus oud hé, 't heeft zijn beste tijd gehad en stel je voor dat die ogen niet te scherp meer zijn en dat je die moet voeren. Er zijn mensen wiens stem voor minder overslaat, neem dat van me aan.

De reportage eindigde met het beeld van Gucci die aarzelend, niet echt op het gemak, bij Sneppie in het terrarium zat en hem aarzelend streelde met een verliefde blik in zijn ogen. Met duidelijke ontroering zei Gucci dat Sneppie volgend jaar zou verhuizen, omdat hij te groot geworden was. De verhuis van Sneppie naar de fabriek van Louis Vuitton viel de man duidelijk zwaar. Mensen die van krokodillen houden, 't is een raar ras.

Nog een notoire krokolover was de heer Saddam Hoessein. De man had voor zijn verhuis naar de Puttekesstraat 43 in Tikrit een grote collectie van die beestjes die wel eens wat beter 'menselijk vlees' te verorberen kregen dan de droge hondenbrokken van de plaatselijke Aldi. In het nieuws was er een interview met Ala Bashir. Wie ooit 'Tales from The Crypt' gezien heeft, zal die Bashir herkennen als de cryptkeeper, maar in feite is 't gewoon de vroegere lijfarts van Saddam. Die had een boek geschreven over zijn ervaringen.

Een onthutsend verhaal over likdoorns, migraine en erectiestoornissen. Hij verklaarde dat Irak geen kernwapens had, enkel een stel Afghaanse windhonden bewapend met scuddraketten, een cadeautje van een zekere Ossama S.

Verder nieuws dat de man te melden had, was dat de mythe rond de vele sadammlookalikes volkomen van de pot gerukt is. De enige die ooit voor de rol van Saddamimitator had gesolliciteerd was iemand genaamd Chris Vandendurpel, maar die werd afgekeurd wegens het niet staan met een snor en het hebben van een stomme lach. Waarom zou je trouwens willen doorgaan voor lookalike van Saddam Hoessein. Je kijkt op de Irakese vt 4 naar 'Extreme Make — over' en iedere aflevering gaat over mannen die zich laten ombouwen tot Saddam, waarom zouden ze zo iets willen?

Brad Pitt of Johny Depp kon ik nog snappen, maar voor je vrijwillig te laten ombouwen tot lelijkste moustache ter wereld, is er maar één woord mogelijk: Of ik zin had om iets te gaan drinken? Natuurlijk heb ik dat. Rachid is 24, Turks, homoseksueel en parttime dragqueen en fulltime overtuigde janet.

Met hem kun je over alles praten, je intiemste geheimen prijsgeven, en hij blijft altijd rationeel en veroordeelt nooit, omdat hij weet hoe het voelt om veroordeeld te worden. We spraken af in Pittabar 'Allah snackbar' en gingen daarna samen naar een danscafé. Ik had een paar Fristi 's gedronken, dus reed ik omstreeks 2 uur erg voorzichtig braaf tuffend aan 50 per uur naar huis, toen ik in de schoolstraat werd halt gehouden voor een politiecontrole.

Ellen Laan kreeg vorig jaar te horen dat ze een minder vaak voorkomende vorm van borstkanker heeft. Daarom extra bijzonder dat ze haar verhaal bij College Tour wil delen. Ellen Laan wordt geboren in het Noord-Hollandse dorpje Abbekerk. Na twee jaar maakt ze een carrièreswitch naar de studie Psychologie. Dit blijkt een goede keuze, want ze studeert cum laude af.

Daarnaast promoveert ze ook nog eens cum laude op haar onderzoek naar de samenhang tussen genitale seksuele opwinding bij vrouwen en de seksuele gevoelens die ze daarbij ervaren. De resultaten worden vandaag de dag nog altijd wereldwijd gebruikt in de klinische praktijk.

In haar seksuologische onderzoeken richt Ellen zich met name op seksueel plezier. Volgens haar hebben veel vrouwen namelijk helemaal niet zo’n plezier aan seks. Ruim tien procent van de vrouwen onder de vijfentwintig heeft chronische pijn bij het vrijen. Begin brengt arts-seksuoloog Rik van Lunsen samen met Ellen het boek ‘Seks! In dit boek wijzen zij de weg in de wereld van je eigen seksualiteit en die van de ander.

Ze weerleggen de grootste misverstanden over seks en benadrukken hoe plezier beleven aan seks het belangrijkst is. Alexander Pechtold Alexander Pechtold is al meer dan 10 jaar politiek leider van D Hij is bezig aan zijn vierde campagne richting de Tweede Hij is bezig aan zijn vierde campagne richting de Tweede Kamerverkiezingen en maakt voor de eerste keer kans op het premierschap, samen met Rutte, Wilders en Buma.

Vanavond een gesprek over deze strijd, zijn persoonlijke vlog en zijn ambities voor Nederland. Ook Jan Jaap van der Wal volgt de verkiezingen op de voet en verwelkomt de lijsttrekkers die de komende dagen aanschuiven op zijn eigen wijze.

Vanavond zijn alle ogen gericht op Alexander Pechtold van D Met deze actie wil ze aandacht vragen voor het onderwerp ‘slutshaming’ waar zij zelf ook last van heeft. De studente stelt dat er nog steeds veel ongelijkheid is op het gebied van seksualiteit en openheid daarover. Tijdens het rijden ontdekken de heren de geheimen van de beste druiven, de verhalen achter de smakelijkste afdronken en leert connaisseur Hamersma, schrijver Giphart de smaak van wijn tot in de puntjes te beschrijven.

De levensgenieters zitten vanavond aan tafel voor een masterclass ‘genieten’ met de grote G. Vanavond laat hij zijn nieuwste single 11 Blocks horen. Ondanks de afzegging van Nadal, maakt Richard Krajicek zich geen zorgen! De hele wereld keek naar zijn zinderende finale tegen Roger Federer op de Australian Open. Vanavond onder andere in Jinek: Want Rafael Nadal zou naar zijn toernooi komen.

Vandaag meldde Nadal zich af om medische redenen. Vanavond vertelt Richard Krajicek bij Jinek over zijn speciale band met Rafael Nadal en zijn nieuwe loopbaan. Zij publiceerden hun manifest 'Scherp op Ouderenzorg' krap vier maanden geleden en nu al heeft de Tweede Kamer het initiatief omarmt, belooft de VVD twee miljard uit te trekken voor verbetering van de ouderenzorg en kregen zij gisteren de Machiavelliprijs uitgereikt omdat zij erin slaagden in korte tijd alle politieke partijen eensgezind achter hun initiatief te krijgen.

Ze hebben een bijzondere week achter de rug. Vanavond is het duo te gast bij Jinek! Advocaat Remy Chavannes zegt dat GeenStijl juridisch wellicht niet zoveel te verwijten valt. Advocaat Peter Plasman daarentegen denkt dat GeenStijl een groot probleem heeft dat veel geld gaat kosten.

Schrijfster Stella Bergsma vindt het schandelijk dat de seksualiteit van vrouwen zo te grabbel wordt gegooid. In het openhartige egodocument Ajouad: Maar ook het thema waarom maken sommige jonge Marokkanen radicale keuzes in geloof en misdaad?

Daarbij schuwt hij het niet om taboe onderwerpen en pijnpunten te bespreken. Sleutelfiguren uit zijn leven, maar ook andere bekende Marokkanen, helpen hem om op zijn eigen gedragingen en gedachten te reflecteren. Daarnaast houdt ook de Marokkaanse psychologe Najat Rabbae hem wekelijks een spiegel voor.

Leerzaam en confronterend voor Ajouad zelf en verhelderend voor anderen. Want over zijn schouder meekijkend opent hij deuren van de Marokkaanse cultuur, die voor buitenstaanders gesloten blijven.

In de serie heeft Ajouad voor het eerst een gesprek met zijn vader over relaties en gevoelens. Een taboe waarover Abdelkader Benali zegt: Dat zou ik nou nooit gedurfd hebben. In een nachtclub probeert hij te begrijpen hoe jonge Marokkanen omgaan met de verleiding van drank en los gaan, terwijl dat van de Islam verboden is.

Hij heeft een onthullend gesprek met ex-rapper Salah Edin, die bekend en omstreden werd door zijn persiflage van Mohammed B.

Hij vertelt waarom hij zijn eigen muziek inmiddels heeft afgezworen. Verder vertelt de vader van een omgekomen Marokkaanse Syriëganger aan Ajouad geëmotioneerd hoe hij vergeefs geprobeerd heeft om zijn zoon te weerhouden om te radicaliseren. En van een jonge ex-Marokkaanse crimineel wil hij weten waarom hij de keuze voor de criminaliteit heeft gemaakt.

Daarnaast houden bekende Marokkanen zoals cabaretière Soundos El Ahmadi, ex-politicus Tofik Dibi en schrijver Abdelkader Benali, Ajouad op verschillende manieren een spiegel voor.

Hoe zien zij Ajouad? Aan het slot van de serie maakt Ajouad de balans op: Hoe kaaskop en mocro ben ik nu eigenlijk? Sinds hij bekend werd wilde hij jarenlang niet worden aangesproken op zijn Marokkaanse identiteit, zijn identiteit bijna verbergend. Hij wilde vooral gezien worden als Ajouad de presentator en niet alleen als ‘De Marokkaan’.

Daarom weigerde hij altijd aan talkshows deel te nemen waar hij alleen uitgenodigd werd om het over Marokkanen vraagstukken te hebben. Na tien jaar vraagt hij zich nu af: Zich daarbij steeds afvragend hoe Nederlands en Marokkaans ben ik eigenlijk? Wie ben ik als in Nederland geboren Marokkaan? En wat doet die gespletenheid tussen de twee culturen met me?

In 4 delen onderzoekt tv maker en In 4 delen onderzoekt tv-maker en ondernemer Ajouad zichzelf en zodoende ook de Marokkaanse gemeenschap in Nederland. Hij bespreekt thema's als liefde, seksualiteit, geloof en misdaad, legt de Marokkaanse cultuur bloot en keert terug naar de straten van zijn jeugd in de Amsterdamse Indische buurt.

Het is zijn meest persoonlijke programma tot nu toe, een mijlpaal in zijn leven. Vanavond vertelt hij of hij het antwoord heeft gevonden: En hoe kijkt hij terug op zijn aanvaring met Patty Brard bij Ranking the Stars? Dat oordeelt de Amsterdamse rechtbank vandaag in een rechtszaak die Hoes had aangespannen tegen omroep PowNed en Robbie Hasselt, de jongen die in oktober twee etentjes met Hoes stiekem filmde voor het tv-programma.

Dominique Weesie, die reageert op de uitspraak van de rechtbank. Hij werd bekend onder de naam Aylan Kurdi, hij werd drie jaar oud. De foto ging de hele wereld over en had een gigantische impact. De vluchtelingencrisis kreeg die dag een gezicht. Maar klopte dit beeld wel? En stellen we wel genoeg vragen over al die andere iconische foto’s? De Fransman richtte in Parijs de eerste homo-vriendelijke moskee op. Voor veel homoseksuele moslims is het geloof een groot dilemma.

Hoe valt hun seksualiteit te rijmen met het geloof? Binnen de islam trekken imams verschillende conclusies over verzen waarin homoseksualiteit voorkomt. Wie naar een preek van imam Karrat uit Rotterdam gaat, krijgt een heel ander beeld over de acceptatie van homo's binnen de islam dan wie luistert naar imam Zahed.

Volgens Karrat is de Koran er duidelijk over. Ook de schutters uit Rusland zijn gewoon van de partij in Rio de Janeiro en de Nederlander Jeroen Mooren staat morgen bij zijn eerste partij in het judotoernooi meteen tegenover een Rus op de mat. Van een algehele uitsluiting van Russische sporters was in Rio al geen sprake en het ziet er, kort voor de officiële opening, naar uit dat het overgrote deel van de gekwalificeerde sporters uit Rusland de komende weken gewoon in actie komt tijdens de Spelen.

Liefst in 34 van de 39 sporten is ten minste één Rus of Russin actief. Alleen alle gewichtheffers worden zonder pardon geweerd door de internationale bond van die sport. Net als de Bulgaren overigens, vanwege het buitensporig grote aantal dopinggevallen. Europa is anti-Turks De Turkse minister Cavusoglu van Buitenlandse Zaken heeft scherpe kritiek geuit op de Europese reactie op de mislukte coup in Turkije.

Veel aanhangers van de islamitische geestelijke Fethullah Gülen zijn opgepakt. De minister benadrukt het Turkse standpunt dat de beweging van Gülen geen oppositie is, maar een terroristische organisatie. Hij is erg teleurgesteld over de Europese houding. Het is niet goed voor ons, en slecht voor de toekomst van Europa. De Turkse politie deed gisteren een inval bij de Wetenschappelijke en Technologische onderzoeksraad in Istanbul.

Daarbij werden medewerkers ontslagen vanwege vermoedelijke banden met de Gülen-beweging. Ook gaat de Turkse president Recep Tayyip Erdogan achter bedrijven aan die op enige wijze te linken zijn aan Gülen.

Eerder werden al tientallen media gesloten die verdacht worden van banden met de Gülen-beweging. De beweging wordt behandeld als terreurbeweging. Modeontwerpster Marlies Dekker Vrouwen, seksualiteit en schaamte. Marlies Dekkers vindt het een onwenselijke combinatie en zit bij ons aan tafel om te praten Marlies Dekkers vindt het een onwenselijke combinatie en zit bij ons aan tafel om te praten over de taboes die vrouwen zichzelf opleggen.

Ze maakte er een confronterend tijdschrift over: Dat wordt vandaag gelanceerd. Binnen vijf jaar zijn Jade, Perrie, Leigh-Anne en Jesy uitgegroeid tot ware wereldsterren met meer dan 1 miljard views op Youtube.

Morgen zullen de nachtegaaltjes voor het eerst in Nederland optreden in een binnen 5 minuten uitverkochte HMH. Maar voordat ze de fans zullen verblijden met dit concert komen de dames vanavond eerst optreden bij RTL Late Night. Ze duiken een cryosauna in met een temperatuur van graden.

Een lichaam herstelt sneller en beter als het geconfronteerd wordt met lage temperaturen. Oud-hockeycoach Marc Lammers was pionier op dit vlak. Hij regelde containers met ijsblokjes voor zijn hockeydames. En die truc leidde mede tot het wereldkampioenschap in Ze voelen zich niet langer veilig. De afgelopen dagen werden tal van bussen met stenen bekogeld en vandaag sneuvelde opnieuw een ruit door een agressieve passagier.

De maat is dus vol en dat niet alleen in Almere. Zo nam de nietsvermoedende Stefan Klootwijk onlangs in Haarlem de bus, toen hij plots een stoeptegel tegen zijn slaap kreeg.

Hij schuift vanavond aan met de Almeerse chauffeur Bert Groot. Hij zit reeds 36 jaar achter het stuur en zag de agressie er stelselmatig toenemen. Ook Connexxion directeur Eric van Eijndhoven zegt dat de maat vol is. Jonge holebi’s komen nu sneller uit de kast dan vroeger. Twintig jaar geleden was de gemiddelde leeftijd nog 22 jaar. Vandaag zijn het vaak al jonge tieners die minder Het is een duidelijke trend!

Vandaag zijn het vaak al jonge tieners die minder schroom hebben om te outen dat ze homo, biseksueel of lesbisch zijn. Toch blijft het een grote stap. In deze intieme Koppen XL laten we vier Britse holebi’s aan het woord. Moedige getuigenissen over de vooroordelen waar ze vaak mee geconfronteerd worden. Mykyla, Cariad en Beckham zijn 14 jaar. Tamika is 16, maar ze vertelde haar ouders een jaar geleden al dat ze lesbisch is.

Het is voor alle vier een grote last die van hun schouders is gevallen. Want jarenlang hebben ze in het grootste geheim geworsteld met hun eigen seksualiteit. Er is ook die grote angst voor hoe iedereen zou reageren. Beckham krijgt zelfs af te rekenen met bedreigingen. Toch zijn ook vele reacties positief.

Het succes van Maan Het gaat als een trein met Maan. De Voice winnares stond in een uitverkocht Ziggodome, ze ontving een Gouden Plaat voor haar eerste single en haar De Voice-winnares stond in een uitverkocht Ziggodome, ze ontving een Gouden Plaat voor haar eerste single en haar tweede single Ride It is net uit. Vanavond maakt ze een spannende samenwerking bekend. Een bijzonder boek waaraan vijftig mensen met dementie hebben meegewerkt.

Deze vijftig mensen stuurden allemaal een openhartige brief over hoe het leven met dementie nog de moeite waard is, zowel voor henzelf als voor hun naasten. Twee van die briefschrijvers, Jan Boomkamp en Chris Lammers, zijn met hun echtgenotes vanavond te gast. Ook schrijver Marcel Olde Rikkert schuift aan.

Aanstaande zondag om 18 uur geeft Dokter Corrie weer antwoord op alle vragen over puberteit, seksualiteit en relaties. Vanavond een preview met actrice Martine Sandifort. Er stromen elk jaar miljoenen dollars via Nederland weg uit Latijns-Amerika. De Nederlandse route is vooral populair onder rijke Ecuadorianen en Mexicanen. Wat levert dit Nederland op? En hoe verantwoord is het om je geld weg te sluizen uit Nederland?

Fiscaal jurist Paul Brink, die een bedrijf heeft dat cliënten helpt met het opzetten van constructies voor belastingontwijking, gaat in debat met econoom Mathijs Bouman. Op sociale media werd aan vrouwen gevraagd om hun ervaringen met seksuele intimidatie te delen, gevolgd door Enkele maanden geleden verdeelde een simpele hashtag de Vlaamse vrouwen in twee kampen. Op sociale media werd aan vrouwen gevraagd om hun ervaringen met seksuele intimidatie te delen, gevolgd door: Facebook en Twitter werden overspoeld door getuigenissen van Vlaamse vrouwen, variërend van erg banale verhalen tot serieuze beschuldigingen.

Het leidde tot een tegenreactie van mannen en vrouwen die vonden dat de klagers wel degelijk overdreven en die zeiden juist trots te zijn op hun seksualiteit. Is alledaags seksisme nu wel of geen serieus probleem in België? De Vlaamse actrice en zangeres Amaryllis Uitterlinden – de eerste bekende Vlaming die op TLC te zien is – gaat dit zelf ondervinden door middel van verschillende experimenten.

Zo bezoekt zij met een verborgen camera plaatsen waar vrouwen het meest in contact komen met opdringerige mannen: Amaryllis gebruikt bewust ‘s avonds laat het openbaar vervoer om te ondervinden wat sommigen vrouwen ervaren en onderzoekt waar haar eigen grenzen liggen.

Krijgt ook zij te maken met seksuele intimidatie? En hoe voelt ze zich daaronder? Of zijn het alleen maar woorden? Jongeren zijn in hun seksualiteit vrijer dan ooit, maar het lijkt of de maatschappij steeds preutser en Hoe vrijzinnig en tolerant kunnen we tegenwoordig zijn met betrekking tot bloot en seksualiteit? Jongeren zijn in hun seksualiteit vrijer dan ooit, maar het lijkt of de maatschappij steeds preutser en conservatiever wordt en zichzelf met restricties van beeldtaal een zelfcensuur oplegt.

Wie je bent op seksueel gebied is geen vaststaand gegeven; je hoeft niet meer in een hokje te passen. De jongeren in de film praten open, eerlijk en onbevangen over hun seksuele ervaringen en beleving.

Vrijwel alles is mogelijk en wat je seksuele identiteit is, is voor iedereen anders. Jongeren hebben hun eigen ideeën en bepalen zelf wat seksualiteit is, wat een mooi lichaam is en met wie ze iets doen op seksueel gebied.

De documentaire vormt een afgesloten wereld van jongeren. Er zijn geen volwassenen, geen experts, geen vaders en moeders: In de documentaire Ulrich Seidl – A De controversiële Oostenrijkse regisseur Ulrich Seidl is gefascineerd door de duisternis achter de keurige façade die de meesten van ons hebben opgetrokken.

In de documentaire Ulrich Seidl – A director at work zien we de filmmaker op zijn geheel eigen wijze aan het werk. We staan onder meer op de set van Seidls film ‘Im Keller’ waarin hij zijn landgenoten in hun kelders portretteert – een plek van ‘donkerte, angst en misdrijven’, aldus Seidl. Hij is, dankzij zijn katholieke opvoeding, gefascineerd door het vleselijke en de relatie tussen pijn en wellust, geweld en seksualiteit – terugkerende thema’s in zijn speelfilms en documentaires.

Het is voor het eerst dat Seidl een documentairemaker toestaat op zijn set. Aan regisseur Constantin Wullf de eer. Hij registreert hoe rustig en geconcentreerd Seidl zich op de set gedraagt, maar ook hoe streng en nauwkeurig hij te werk gaat.

Seidl weet precies wat hij wil en hij stileert de werkelijkheid zo sterk dat de grens tussen fictie en documentaire vervaagt. Zowel aan zijn acteurs als aan zijn hoofdpersonen vraagt hij hun grenzen te verkennen en verleggen. Samen met hen onderneemt hij een zoektocht naar diepe verlangens en duistere obsessies die doorgaans in het verborgene blijven. Wulff maakt een levendig portret van regisseur Seidl. In zijn montage combineert hij interviews met fragmenten uit eerdere films van Seidl en geeft de kijker daarmee een blik op het sombere wereldbeeld van een complexe en exceptionele filmmaker.

Je moet vertellen over het zoeken naar geluk. Wat kan Nigeria doen tegen terreur Boko Haram? De terreur van Boko Haram houdt Nigeria nog steeds in z’n greep. Inmiddels zijn meer dan 1,5 miljoen mensen op de vlucht geslagen voor de Inmiddels zijn meer dan 1,5 miljoen mensen op de vlucht geslagen voor de terreurorganisatie.

Veel verpleegtehuizen zijn hier niet faciliterend in. Vanaf vanavond om We kennen Dokter Corrie van haar spreekuur over seksualiteit in het Schooltv weekjournaal. In het programma geeft Dokter Corrie seksuele voorlichting aan kinderen vanaf 9 jaar en beantwoordt hun vragen over de puberteit, relaties en seksualiteit.

Het programma is een opmaat om deze thema’s in een ontspannen sfeer, thuis of in de klas, te bespreken. Dokter Corrie chat niet alleen met een BN’er, waarin deze vertelt hoe hij of zij de puberteit heeft ervaren. Ze gaat ook op onderzoek uit, laat filmpjes zien, praat met tieners, kijkt naar het dierenrijk en put uit haar eigen saaie liefdesleven. Ook nieuw in de show is het puberpanel. Deze tieners zijn iets ouder dan de doelgroep en vertellen de kijkers over hun ervaringen.

In de uitzendingen staan veelgestelde vragen van kinderen centraal. De Dokter Corrie Show gaat niet alleen over seksualiteit, maar ook over relaties en veranderingen in het lichaam tijdens de puberteit. Met humor brengt het programma onderwerpen als grenzen aangeven, verliefdheid, zoenen, ongesteldheid, beelden in de media, zelfbevrediging, homeseksualiteit en bloot onverbloemd ter sprake.

Zoals Dokter Corrie het zelf zegt: Deze zomer zet Sunny opnieuw haar tent op in Las Vegas, San Fransisco, Londen, Berlijn en Amsterdam, en laat zo aan de hand van vier thema’s een heel nieuw licht schijnen op verschillende seksonderwerpen. Jong, oud, single, fris verliefd of al jarenlang samen, homo, hetero of trans, allemaal geven ze zich bloot in Sunny’s tent. Seksuele onzekerheden bij mannen.

Over mannelijke seksualiteit bestaan vastgeroeste clichés. Zo zouden ze er geen genoeg van kunnen krijgen, scheppen ze er graag ongegeneerd over op, willen ze zoveel mogelijk verschillende partners en zijn ze het liefst dominant in bed.

Maar staat de mannelijke seksualiteit wel voortdurend overeind? En wat doet angst voor een falende erectie met mannelijke trots? Sinds de seksuele revolutie zouden we de schaamte voorbij zijn, seks zonder van schuld en zonde, vrijheid blijheid voor iedereen, dat was het idee. Hoe seksueel bevrijd zijn we eigenlijk? Maar vrouwelijke seksualiteit wordt vaak verward met mooi en gewillig zijn. En actieve vrouwelijke lust wordt nog altijd kritisch bekeken: Waar komt dit negatieve waardeoordeel van de vrouw als slet vandaan?

Vanavond seizoen 3 van deze Britse serie waarin Anna Richardson en haar team van experts middelbare scholen in heel Groot-Brittannië bezoeken om het onderwerp seks bespreekbaar te maken. Er wordt de leerlingen op verschillende manieren bijgebracht wat er allemaal komt kijken bij seksualiteit. De wekelijkse late night show van Jörgen Raymann heeft ook deze keer weer opmerkelijke gasten en opvallende onderwerpen. Met in de eerste uitzending Vanavond begint het nieuwe seizoen zo: Met in de eerste uitzending: Dit seizoen is er een aantal vernieuwingen: En het resultaat mag er zijn; kijk aanstaande zondag.

Ze ontvangt in deze eerste uitzending van het seizoen: Sybrand van Haersma Buma. Twee jaar geleden was hij lijsttrekker van het CDA bij de verkiezingen. In de aanloop naar het WK bezoekt Quintis als keeper wekelijks een voetballer uit een van de landen die deelnemen.

Ook onderzoekt hij een traditie die typerend is voor het land. Deze week aandacht voor Griekenland. De Mannen van de Straat. Een verzamelplaats van typetjes van Jörgen en Jeffrey Spalburg; iedere week andere ‘mannen van de straat’ die de actualiteit bespreken. Deze week de kick-off met Ronnie en Clyde. Edsel en zijn assistente Coassistencia Jasmine Sendar testen de kennis bij mensen in de zaal.

In het kader van Internationale Vrouwendag op 8 maart ontvangt Jörgen programmamaker en schrijfster Sunny Bergman. Ze heeft de wereld rondgereisd om te kijken hoe verschillend men denkt over seksualiteit en is bekend van het boek ‘Sletvrees’, de documentaire ‘Beperkt Houdbaar’ en de documentaireserie ‘Sunny Side of Sex’.

Deze keer is het podium voor rapper Hef met zijn visie op carnaval. Wat is er aan de hand daar in Een omvangrijke zedenzaak, met een verdachte die om pedofilie bekend staat en vrijwel meteen bekent, maar slechts een enkele aangifte en een hecht dorp dat zwijgt. Wat is er aan de hand daar in Westkapelle, achter de dijk? In het voorjaar van werd Nederland opgeschrikt door weer een omvangrijke zedenzaak. Over een periode van meer dan veertig jaar zou klusjesman Joost W.

De verdachte bekende vrijwel meteen en Justitie dacht daarmee een duidelijke zaak te hebben. Toch bleef het maar bij een enkele aangifte; de andere mogelijke slachtoffers ontkenden.

In de hoop op meer aangiftes bracht Justitie de zaak daarop bewust in de media. Maar het hechte dorp bleef zwijgen. Tot verbazing van het dorp rukten de nationale media in grote getale uit.

In Westkapelle wist iedereen het al lang van ’Joosje Flikkerdoosje’. Ze kenden zijn bedenkelijke reputatie, hij zat al eens eerder vast. Kinderen werden voor hem gewaarschuwd en af toe kreeg Joosje klappen van een boze vader. Wat hadden ze nog meer moeten doen? De meeste dorpelingen benadrukken dat het om jongens van veertien tot zeventien jaar gaat, die in ruil voor geld of een biertje, seksuele handelingen verrichtten.

Pubers dus, die wisten wat ze deden. Maar kun je op die leeftijd de gevolgen overzien? Is Joost de enige schuldige of is het dorp medeplichtig omdat ze hem zijn gang lieten gaan? In de jaren zeventig was er een lossere moraal wat betreft seksualiteit en pedofilie.

Tegenwoordig is de discussie rondom pedofilie veel feller. Juist daarom wekt de gelatenheid van het dorp verbazing. Wat is er aan de hand daar achter de dijk? Sinds de seksuele revolutie zouden we de schaamte voorbij zijn, seks zonder schuld en zonde, vrijheid blijheid voor iedereen, dat was het idee. Sunny Bergman verkent het denken over vrouwelijke seksualiteit en hoe sletvrees ons bewustzijn en ons seksleven binnendringt.

Maar hoe zeker zijn ze daar eigenlijk van? Ligt hun seksuele identiteit Programmamakers Tim den Besten en Nicolaas Veul gaan op zoek naar de grenzen van hun eigen seksualiteit. Ligt hun seksuele identiteit misschien minder vast dan ze denken? De vraag is waardoor die identiteit eigenlijk wordt bepaald. Homo, hetero of bi: De zoektocht naar de grenzen van seksualiteit wordt verteld langs twee verhaallijnen: In de academische wereld is er geen consensus over het antwoord op de vraag of geaardheid is aangeboren of gecreëerd door de maatschappij.

Dwars door die academische zoektocht loopt het persoonlijke verhaal van Tim en Nicolaas, via de experimentele weg naar Tims ’hetero-ontmaagding’. Met dit experiment wil Tim zien te ondervinden of de grenzen van zijn seksuele identiteit zijn op te rekken. Is hij wel zo homo als hij denkt of ligt het wellicht iets gecompliceerder? De komende zomer zal tijdens het WK voetbal in Brazilië één van de allerbeste spitsen er niet bij zijn.

Zlatan Ibrahimovich of Ronaldo blijft thuis, want Zweden en Vanavond in De Wereld Draait Door: Zlatan Ibrahimovich of Ronaldo blijft thuis, want Zweden en Portugal zullen in november in een onderlinge play-off uitmaken wie er naar het WK gaat.

Gisteravond waren beide spitsen in topvorm met Zlatan die vier keer scoorde tegen Anderlecht en Ronaldo die twee goals maakte namens Real Madrid tegen Juventus.

Wie van de twee moet volgende jaar naar Brazilië? Aan tafel twee voorstanders van Ronaldo: Ze zijn alletwee homo, maar waren benieuwd of hun geaardheid echt zo vast ligt als ze zelf denken. Ze besloten tot een experiment: Tim zou voor het eerst in zijn leven seks hebben met een vrouw.

Hij brengt de twijfels bij Tim in beeld en een bezoek aan een sekscoach. Uiteindelijk vinden ze in Parijs een meisje dat met hen het experiment wil aangaan. Zijn de etiketten bi, homo en hetero eigenlijk nog houdbaar? Daarin wordt een aantal BN’ers gevolgd tijdens hun verblijf bij een stam in Namibië. Wat de BN’ers echter niet weten is dat er zes Nederlandse acteurs aan de ‘stam’ zijn toegevoegd en ze onderdeel uitmaken van de grootste candid camera grap op de Nederlandse televisie.

Aan tafel de zes acteurs die zich wekenlang hebben voorgedaan als volbloed rimboebewoners: Jago Vrouw van stamhoofd , Rachella Kingswijk dochter van het stamhoofd , Michiel Blankwaardt sterkste krijger en Maikel van Hetten medicijnman. Vanuit een persoonlijk betrokken perspectief gaat Sunny in Oeganda, Sunny Bergman reist over de wereld langs de grenzen van ons denken over seksualiteit, de liefde, vrouwelijkheid en het lichaam.

Vanuit een persoonlijk betrokken perspectief gaat Sunny in Oeganda, China, Cuba en India op zoek naar verrassende denkbeelden, die aan onze eigen westerse ideeën wrikken over wat normaal is, of hoort te zijn. We zien dat in het liberale Nederland, dat seksueel bevrijd lijkt te zijn, toch dogma’s en vastgeroeste conventies bestaan. Seks is veel complexer en boeiender dan wat we dagelijks voorgeschoteld krijgen.

Met een open en vragende houding en door ook haar eigen verhaal te delen, komt Sunny Bergman dichtbij de belevenis van zeer verschillende vrouwen die haar uiteenlopende zonnige en minder zonnige kanten van seksualiteit en relaties laten zien.

Ontmoetingen die vraagtekens zetten bij de ideeën die wij hebben over ons lichaam en seksualiteit. Waarom willen we designer vagina’s als lange schaamlippen lekkerder zijn? Hoe komt het dat er zoveel nadruk ligt op jong zijn, als je op hoge leeftijd juist meer schijnt te genieten?

Waarom genoegen nemen met uitsluitend fysiek genot, terwijl seks een goddelijke ervaring kan zijn? En waarom laten we ons liefdesleven verstikken door de huur en de afwas? Elke plek biedt een nieuw en heel eigen perspectief op seksualiteit. Patrick Lodiers volgt samen met BN'ers jonge mensen met een onzekerheid. Onzeker over hun uiterlijk, seksuele voorkeur of ziekte. De BN' ers hebben Vanavond start een nieuw seizoen van It Gets Better. De BN' ers hebben in hetzelfde schuitje gezeten als de jongeren.

Het zelfvertrouwen van de jongens en meiden kan wel een oppepper gebruiken. Elke aflevering heeft dezelfde boodschap…het wordt beter! De BN'ers zaten ooit in hetzelfde schuitje als de kandidaten. In het programma laten ze zien dat het écht beter wordt en geven ze hun jonge lotgenoten een boost aan zelfvertrouwen. Presentatrice Anita Witzier herstelde jaren geleden na een goede behandeling van reuma en wil de jarige Malou laten weten dat de intense pijn echt minder kan worden.

Voetbalkenner Barbara Barend worstelde op jonge leeftijd net zo met haar seksualiteit als de jarige Annerieke en wil haar een hart onder de riem steken. En Sanne Hans Miss Montreal weet als geen ander hoe.

In de serie komen zowel fetisjisten, mysterische sekszaken en de wetenschapszijde van seksualiteit aan bod. Strange Sex is de nieuwe zesdelige serie over allerlei seksgerelateerde thema's. Veel van deze thema's lijken lachwekkend en vreemd, maar voor de personen die ermee te maken hebben, is het een nachtmerrie.

Met commentaar van medische professionals worden kijkers in iedere aflevering meegenomen in een nieuwe wereld van seks. Voormalig model Hattie is 73, en Ron is 33 en vader van twee kinderen. Ondanks hun leeftijdsverschil besluiten ze een afspraakje te maken. Kan er liefde tussen hen opbloeien? Maar de technische sector heeft volk te kort. Is brugpensioen nog nodig? Bekaert zet mensen aan de deur. Maar wie technisch geschoold is moet toch vlot Maar wie technisch geschoold is moet toch vlot ander werk vinden?

Dirk van Zundert gaat langs bij ventilatie- en zonweringsfabrikant Renson en Geldof Metaalconstructie. In de studio praten we met Marc De Vos van denktank Itinera. Mogen de vakbonden nog brugpensioen vragen? Een verpleger uit Asse heeft tientallen kinderen misbruikt. De overheid is al vijf jaar op de hoogte.

Maar hoe komt het dat de man zo lang buiten schot blijft? Het ACW groepeert tal van verenigingen met een christelijke achtergrond. En op een of andere manier is de koepel ook verstrengeld met de bank Belfius, zeg maar de vroegere Dexia Bank.

Hoe zit dat eigenlijk? Bart Verhulst graaft in de geschiedenis en neemt u mee naar het prille begin. Herinnert u zich nog de BAC? Pianiste en performance artist Tomoko Mukaiyama nodigt via een kunstproject in Japan vrouwen en mannen uit zich Een poëtische film over vruchtbaarheid en daarmee een ode aan de vrouw en het lichaam. Pianiste en performance artist Tomoko Mukaiyama nodigt via een kunstproject in Japan vrouwen en mannen uit zich over dit intieme thema uit te spreken: Het wonder van de vruchtbaarheid heeft in tal van culturen geleid tot bijzondere rituelen, om vorm te geven aan emoties die moeilijk in woorden te vatten zijn.

Aliona van der Horst volgde het spoor van de eigenzinnige Nederlands-Japanse pianiste en performance artist Tomoko Mukaiyama die rond het thema vruchtbaarheid een enorm multimediaal kunstwerk maakte. Opgetrokken uit duizenden witte jurkjes creëerde zij een kathedraalachtige ruimte waarin bezoekers, als in een ritueel, ronddwaalden, verstilden en tot intieme ontboezemingen kwamen. Over kinderen die wel of niet kwamen, over seksualiteit en de gemaakte keuzes.

Uiteindelijk brengt het de filmmaakster naar het boeddhistische ritueel van de 'waterkinderen': Tomoko Mukaiyama geeft met haar interpretatie van de klanken van Bach de film een onweerstaanbaar krachtige, sensuele lading. Maar waarom krijgen we eigenlijk een orgasme? Bij mannen is het overduidelijk Elke dag hebben miljoen mensen ter wereld een orgasme. Bij mannen is het overduidelijk: Want zonder orgasme geen zaadcellen.

Maar vrouwen hebben geen orgasme nodig om eicellen op te wekken of om zwanger te worden. Waarom hebben ze dan toch een orgasme? Is het puur een ‘fantastic bonus', zoals sommige wetenschappers beweren, of heeft het ook nog een natuurlijke functie?

Presentatrice Maggie Gyllenhaal gaat op zoek naar dit ietwat controversiële mysterie binnen de seksualiteit. Ze spreekt met wetenschappers die onderzoek doen naar de werking van een orgasme op het brein en komt met enkele verrassende antwoorden. In de vierdelige serie 'Sunny Side of Sex' reist Sunny Bergman over de wereld langs de grenzen van ons denken over seksualiteit, de liefde, vrouwelijkheid en het lichaam.

Sunny Side of Sex laat zien dat in het liberale Nederland, dat seksueel bevrijd lijkt te zijn, toch dogma's en vastgeroeste conventies bestaan. Waarom willen we designer vagina's als lange schaamlippen lekkerder zijn? In Oeganda krijgt Sunny sekslessen van Ssenga Brenda, een seks-tante die vrouwen vanaf jonge leeftijd inleidt in het plezier van seks.

Met haar bespreekt ze de praktijk van de labiaverlenging, die in Oeganda en omstreken enorm populair is. Op de grens tussen China en Tibet, in het Himalayagebergte leert Sunny het vrouwenrijk van de Mosuo kennen. Hier delen geliefden enkel het bed en houden zij elke vorm van huishoudelijke rompslomp buiten de slaapkamer. Dat juist de afwezigheid van sex-sells een impuls voor het persoonlijke seksleven kan geven, ziet Sunny in Cuba. Geen billboards, maar wel overal half ontblote flirtende stelletjes.

Zo preuts als onze kerk seks zondig heeft verklaard, zo vrijelijk verkondigden de oude Indiërs het religieuze van seksueel genot. Bij de Baul op de grens van India met Bangladesh is de eeuwenoude seksuele yoga nog een dagelijks ritueel. Het lichaam is een altaar, seks het gebed. Terwijl porno alom vertegenwoordigd is, blijft de gewone huis-tuin-en-keuken-seks buiten beeld. Geen seksualisering, maar juist een tekort aan verhalen over echte seks tekent onze tijd.

Waar is de seks die gecompliceerd wordt door dagelijkse sleur, door onzekerheid, door verdriet, de seks ook die een geur heeft? Seks die gaat over kwetsbaarheid, meligheid of onzekerheid. En juist die seks krijgt op deze website een podium. De website, die de serie gaat begeleiden, kopieert het uiterlijk van een pornosite.

Achter elk plaatje van een zogenaamde webcamgirl, vind je iemand met haar persoonlijke verhaal. Econoom Ewald Engelen over de top die morgen de Europese economie moet redden. Oud D66'er Loesewies van der Laan was waarnemer bij de eerste verkiezingen in Tunesië Hij kreeg de prijs voor zijn voorstelling Branding pimped. De Belgische staat tekent geen beroep aan tegen de schadevergoeding die ze moet betalen aan Roger De Clerck. Eind juni kreeg de West Vlaamse textielbaron een bedrag van Eind juni kreeg de West-Vlaamse textielbaron een bedrag van Komt er nu ook een eind aan de strafprocedure?

In de studio zit topadvocaat Hans Rieder. Bart Schols geeft een overzicht. Beschaamd voor hun geaardheid. Eenzaam omdat ze opgroeiden in een tijd dat seksualiteit onbespreekbaar was. Kwestie van meer inzicht te krijgen in die doelgroep. Maar is het initiatief wel een succes? Een reportage van Robin Ramaekers.

De moderne shopper is mondig en verwend. Hij of zij pikt geen leugens en kan een merk genadeloos afbreken op het internet. Hoe krijgen bedrijven nog vat op hun klanten?

Wat is de rol van de sociale media? En heeft de klassieke communicatie nog toekomst? Ze verlangen naar een leven waarin acceptatie van homoseksualiteit vanzelfsprekend is De documentairefilm Allemaal Lesbisch toont de onbekende wereld van jonge, ambitieuze lesbiennes in Nederland.

Ze verlangen naar een leven waarin acceptatie van homoseksualiteit vanzelfsprekend is. Als seksualiteit thuis niet bespreekbaar is, als homoseksualiteit uit den boze is, wat doe je dan wanneer je als jong meisje ontdekt dat je lesbisch bent?

Want hoe houdt een streng-christelijk opgevoede boerendochter zich staande binnen haar kerkelijke leefomgeving die homoseksualiteit afwijst? Wat drijft een Amsterdams lesbisch icoon om zich in te zetten voor homo-emancipatie en om women only-feesten te organiseren?

En hoe is het voor een uit Marokko gevluchte ex-moslima om altijd achterom te moeten kijken? Met welke beperkingen heeft een lesbische topvrouw in het bedrijfsleven te maken? Hoe stelt een lesbische gedragsdeskundige zich op tegenover haar cliënt, een lesbisch meisje met een verstandelijke beperking? Of, wat doe je als fotomodel wanneer je agent je influistert niet openlijk lesbisch te zijn, terwijl de catwalk in Milaan en New York lonkt?

De lesbiennes in de film zijn allemaal sterke vrouwen. We zien hun liefde voor vrouwen, de worstelingen met sociale non-acceptatie, maar vooral hun ongekende wilskracht om een onbelemmerd en liefdevol leven voor zichzelf te creëren.

Hij portretteert ze naakt. In neemt de FBI al zijn werk in beslag en zit hij De Amerikaanse fotograaf Jock Sturges vindt inspiratie in de schoonheid en gratie van pubermeisjes en jonge vrouwen. In neemt de FBI al zijn werk in beslag en zit hij vast op verdenking van kinderporno.

Nu geeft Sturges zichzelf bloot en ageert hij tegen de Amerikaanse moraal die naakt verwart met seksualiteit en die kwetsbaarheid en schoonheid gevaarlijker acht dan geweld.

Massetto worstelt met het handhaven van deze leugen als het Tijdens een van zijn illegale nachtelijke escapades over de grens in Tel Aviv ontmoet Nimr, een Palestijnse psychologiestudent uit Ramallah, de Israëlische advocaat Roy. Ze voelen zich onmiddellijk tot elkaar aangetrokken. Ze gaan daten en worden verliefd. Terwijl zijn relatie met Roy zich ontwikkelt, wordt Nimr geconfronteerd met de harde realiteit van een Palestijnse maatschappij en een familie die zijn seksualiteit niet accepteert.

Maar ook Israël vormt een bedreiging: Nimr vindt troost en liefde bij Roy en droomt tegelijkertijd van de dag dat hij zijn studie kan vervolgen in Amerika. Nimrs leven neemt een dramatische wending wanneer een bevriende, naar Tel Aviv gevluchte homo door de geheime politie wordt ontdekt en teruggebracht naar Ramallah. Daar wordt hij door zijn landgenoten in koelen bloede vermoord. En zo ja, waar komt het dan vandaan en hoe is het mogelijk dat homoseksualiteit de evolutie heeft overleefd?

Dat zijn de vragen waar de homoseksuele documentairemaker Bryce Sage al sinds zijn coming-out mee worstelt. Bryce reist de hele wereld over om op zoek te gaan naar antwoorden op deze fundamentele vragen.

Tijdens zijn zoektocht verkrijgt Bryce allerlei nieuwe inzichten over de biologische achtergronden van seksualiteit en komt hij oog in oog te staan met zijn eigen identiteit en familiegeschiedenis. Seizoen 1 - Aflevering 7 - Documentairereeks. De Nederlandse vrouw staat te boek als vrijgevochten, onafhankelijk en gelukkig.

Leo Blokhuis bezoekt de Libelle-zomerweek en ontmoet daar hoogleraar vrouwengeschiedenis Els Kloek. Volgens Kloek is onze samenleving bepaald door de koopman, de dominee en de huisvrouw. Die bijzondere positie als huisvrouw heeft de vrouw aan Calvijn te danken.

Maar is dat calvinisme nu een zegen of een ramp geweest voor de vrouwenemancipatie? We volgen een dag uit het leven van een werkende moeder met vier kinderen. Hoe houdt zij alle ballen in de lucht? Ook aandacht voor een cursus huwelijksvoorbereiding. Hoe wordt er tegenwoordig gedacht over de rol van de vrouw in het gezin? En wat hebben seksualiteit en Calvijn met elkaar gemeen? De kerkhervormer blijkt op seksueel gebied een vernieuwer.

Aflevering 8 - Talkshow: Acteur en schrijver Maarten Spanjer bracht zijn middelbareschooltijd door bij katholieke paters in Amsterdam. Toen hij een keer door het ijs was gezakt, moest hij naakt voor het bureau van de 'strafpater' blijven staan om te wachten tot zijn kleren weer droog waren. Op dat moment had hij niet door dat er iets niet klopte, maar terugkijkend noemt Spanjer de paters 'gefrustreerde mensen die hun seksualiteit onderdrukten'.

Maarten Spanjer was een jaar of elf toen hij concludeerde dat God een verzinsel van volwassenen moest zijn. Dat kwam doordat zijn moeder na terugkeer van een reis naar Lourdes nog net zo reumatisch bleek te zijn als daarvoor. De gebeden die hij dagelijks voor haar genezing had moeten zeggen, waren niet verhoord. Sindsdien was hij vaker op het voetbalveld dan in de kerk te vinden. Documentaire over bejaarde homoseksuelen: Niet vaak komt deze groep in de schijnwerpers, het lijkt of ze niet bestaan, het tegendeel is waar.

In de Iraanse hoofdstad Teheran experimenteren twee zestienjarige vriendinnen met hun seksualiteit, totdat een geobsedeerde broer tussen hen in probeert te komen. Programma dat op een educatieve, wetenschappelijke en humoristische manier vragen en onderwerpen over lichaam, relaties en seksualiteit behandelt waar jonge tieners mee kampen. Dokter Bea maakt een coole selfie voor op Instagram, maar plots gaat haar foto een heel eigen leven leiden online.

In 'De dokter Bea show' gaat het daarom over de leuke maar ook minder leuke kanten van sociale media. Op het internet is één klik soms een klik te veel, en dus spreekt Dokter Bea af met cyberflik Tim Cools, die haar onderwerpt aan een verhoor over veilig gedrag online.

Alia, Zoë, Dide, Emmerson, Armin en Maarten vertellen elkaar wat ze vinden van 'dickpics' en 'nudes'. En met vlogster Kevser heeft Dokter Bea een goed cybergesprek over alles wat met sociale media te maken heeft.

Hoewel hij in eerste instantie twijfelt, belt Nimr hem een paar dagen later. Ze gaan daten en worden enorm verliefd. Terwijl zijn relatie met Roy zich ontwikkelt, wordt Nimr geconfronteerd met de harde realiteit van een Palestijnse maatschappij en een familie Drama, Romantiek Tijdens een van zijn illegale nachtelijke escapades over de grens in Tel Aviv ontmoet Nimr, een Palestijnse psychologiestudent uit Ramallah, de Isra'lische advocaat Roy.

Maar ook Isra'l vormt een bedreiging: Nimr wordt gedwongen een keuze te maken tussen het leven dat hij dacht dat hij wilde en zijn liefde voor Roy. Deze intieme en persoonlijke documentaire volgt twee mannen op zeer verschillende stadia in hun leven.

We zienn de emotionele en psychologische reis naar het moment van het openbaren van hun ware seksualiteit aan hun vrienden en familie. De documentaire is gefilmd gedurende enkele maanden en is een gevoelig en ontroerend portret van twee mannen die hopen hun ware identiteit vast te stellen en soms moeten vechten voor acceptatie.

Programma dat op een educatieve, wetenschappelijke en humoristische manier vragen en onderwerpen over lichaam, relaties en seksualiteit behandelt. In deze aflevering draait het allemaal om jongens die op jongens vallen en meisjes die zich aangetrokken voelen tot andere meisjes: Maar wat is dat nu eigenlijk precies? Kan je dat zo zien aan iemand? En is homoseksualiteit helemaal anders dan heteroseksualiteit? In haar skills lab probeert Dokter Bea de verschillen te vinden.

Dokter Bea doet ook nog een terrasje met professor Alexis Dewaele. Hij bestudeert als klinisch psycholoog al jarenlang homoseksualiteit in de samenleving. Hij is getrouwd met Maarten en samen hebben ze een dochtertje. Hoe Tom zijn coming-out beleefde, vertelt hij aan Dokter Bea.

Wanneer je in de puberteit komt, is dat niet altijd even gemakkelijk. Je gezicht wordt een mijnenveld van puisten, plots zijn er vooraan twee muggenbeten, of je wil wel een baard op je kin maar krijgt er een in je keel. Bovendien doen je ouders niets dan zeuren en is er niemand die je begrijpt Behalve Dokter Bea natuurlijk. In deze aflevering vertelt Dokter Bea wat er allemaal gebeurt tijdens de puberteit.

Ze spreekt ook af met psychotherapeute Semiye Tas. Zij kent veel van het puberbrein en legt uit hoe het komt dat je lontje soms heel kort kan zijn Dide, Gitte, Lien, Ryan, Quinten en Rob van het puberpanel zaten ook al eens op de hormonale rollercoaster. Ze vertellen vanuit hun eigen ervaring hoe zij omgaan met de puberteit.

Musical whizzkid Tatyana Beloy skypet met Dokter Bea. Zij beleeft ook een persoonlijke crisis. Hun hereniging heeft gevolgen voor beide levens ondanks dat ze zich niet echt bewust zijn van de problemen waar de ander mee worstelt. Leo is een jongeman die worstelt met zijn seksualiteit en het accepteren van zichzelf wanneer hij Caro tegenkomt, een oude klasgenote op wie hij vroeger verliefd was.

Ze is de ideale echtgenote en heeft 3 kinderen met haar man, maar diep van binnen is ze ongelukkig met haar liefdesleven. Ze mist romantiek en passie. Als ze aan haar vrienden bekend dat ze dit mist stellen ze haar voor aan Paris Jessica Clark, True Blood. Paris is een slimme prachtige vrouw die werkt als een hele dure call girl.

Rebecca ontsnapt haar saaie familieleven en man door geheime afspraakjes met Paris Rebecca Barbara Niven is mooi en rijk en heeft een perfect maar nogal saai leven. Paris is een slimme prachtige vrouw die werkt als een hele dure call-girl.

Rebecca ontsnapt haar saaie familieleven en man door geheime afspraakjes met Paris te maken. Ze had nooit verwacht dat ze juist door Paris de antwoorden op haar vragen zou vinden die ze haar hele leven al heeft. Haar ontdekkingstocht van de perfecte controle naar ongekende passie brengt haar in contact met haar eigen lichaam en seksualiteit.

Soms is het perfect einde niet wat je ervan verwacht. Terwijl zijn relatie met Roy zich ontwikkelt, wordt Nimr geconfronteerd met de harde realiteit van een Palestijnse maatschappij en een familie die zijn In deze aflevering draait het allemaal om Want hoe zit dat eigenlijk met vrijen, ge-slachts-ge-meen-schap, en wat hebben die bloemetjes en die bijtjes ermee te maken?

Dokter Bea doet onderzoek in haar eigen skills lab en legt uit hoe de vork precies in de steel zit. Omdat mensen ook maar dieren zijn, spreekt ze af in de Antwerpse Zoo met gedragsbioloog Hans Van Dyck. Hij neemt Dokter Bea mee naar verschillende dieren en vertelt meer over hun seksueel gedrag. Zij hebben het over hun eerste keer of wat ze daarvan verwachten. Een van de beste snowboarders ter wereld, Seppe Smits, verklapt hoe zijn eerste keer was en waarom hij niet enkel kunstjes doet op zijn snowboard, maar soms ook in bed In Nederland leven zo?

Deze keer krijgt Dokter Bea de vraag hoe je iemand kan dwingen om seks te hebben. Daar is ze meteen heel duidelijk over:

... Ontmoetingen die vraagtekens zetten bij Amateur Hoofddorp ideeën die wij hebben over ons lichaam en seksualiteit. Want hoe zit dat eigenlijk met vrijen, ge-slachts-ge-meen-schap, en wat hebben die bloemetjes en die bijtjes ermee te maken? Deze keer krijgt Dokter Bea de vraag hoe je iemand kan dwingen om seks te hebben. Als meisje van dertien ga je op een dag naar de wc en merk je dat je bloed verliest down. Dat ze die kans krijgt, vindt ze een grote eer. Gratis  lesbi geile hete sex

SEX OP MARKTPLAATS VROUWEN BETALEN VOOR SEX

In Vieze film filmt Vincent Boy Kars drie regisseurs dicht op de huid terwijl zij hun ziel en zaligheid leggen in hun eerste pornofilm. In wordt ze voor haar werk beloond met een eredoctoraat van de Katholieke Universiteit Leuven. Maar dat ging niet zonder slag of stoot. De nonnen Alessandra, Fernanda en Genevra leiden een eenvoudig bestaan in hun klooster. Bijna 90 jaar lang had het bedrijf twee hoofdkantoren. Hoe zien zij Ajouad?

Thuisontvangst apeldoorn geile hollandse sex