Slavin huren clit likken

slavin huren clit likken

Ze stond klaar te komen, ze kon niet meer staan, ze liet zich aan het touw hangen en was nu helemaal niet meer op de wereld, voor het eerst van haar leven stond ze klaar te komen op pijn. Zowel mijn slavin als ik weten hoe heerlijk dit is. Haar billen waren nu totaal rood met enkele bloeduitstortingen, maar daar hoefde we niet over in te zitten.

Ik stopte met de cane en mijn slavin begon liefdevol de tieten van Marijke te strelen, hierbij omzeilde ze de tepels omdat die zeer zeker nu erg heel erg pijnlijk zouden zijn. Marijke haar ademhaling was nog wel hoog, maar werd weer een beetje normaal. We lieten haar langzaam aan bijkomen. Ook ik streelde haar lichaam, heel zacht haar billen strelend kwam Marijke weer op haar benen en kon ze als was het wankel weer staan.

Toen ze weer een beetje bijgekomen was maakte ik de gespen van de gag los wat een zucht van haar teweeg bracht. Mijn slavin kuste Marijke zachtjes op de lippen, Marijke reageerde door terug te zoenen en ze kwam zachtjes met haar tong naar buiten, wat mijn slet snel maar liefdevol beantwoorden.

Daar stonde de twee slavinnen dan, liefde vol elkaar met open monden te tongen. Ik fluisterde Marijke in haar oor, ik dacht dat je hetero was.

Marijke moest lachen en zei, ja dat dacht ik ook, maar dat zal vanaf nu wel anders zijn. Vervolgens vroeg ik, wil je de blinddoek af? Ze knikt slechts en ik deed de blinddoek af, na even te hebben geknipperd met de ogen zei ze met een glimlach tegen mijn slavin, hallo ik ben Marijke. Ze gaven elkaar nog een kus en nu was het ook tijd om Marijke haar handen los te maken.

Mijn slavin zakte door de benen en al snel waren de spreidstang en de boeien los en kon Marijke zich weer vrij bewegen. Ze keek afwisselend van mijn slavin en mij en zei heel gemeend, dank jullie wel, ik wilde dit al jaren, zelden ben ik zo intens klaar gekomen. Dit was de eerste keer op een vrouwen tong en zeker niet de laatste keer, maar ook de eerste keer op de zweep.

Ik wist niet dat klaar komen op pijn zo heerlijk zou zijn, ik verlangde er al lang naar omdat ik dacht dat het lekker zou zijn, maar zo lekker had ik niet verwacht. We gingen zitten en Marijke deed ons koffie in. In rust bespraken we onze eerste sessie. Marijke vertelde dat ze een goed huwelijk had waar BDSM zeker een onderdeel van was, maar dat ze heel veel verder wilde gaan dan haar man haar kon geven. Ze hield van de extreme, van het grens verleggen, van heel erg hard.

Het liefst zou ze door willen groeien naar een no limit slet. We vertelde waar wij actief mee waren en Marijke keek heel gelukkig naar mijn slavin, toen mijn slavin vertelde dat ze zich ziet als mijn eigendom en dat ze zich niet voor kan stellen dat ze ooit nee zou zeggen. Ze heeft dat in het verleden nog nooit gedaan en ook in de toekomst kan ze zich niet voorstellen dat ze ooit nee of stop zou zeggen.

Dat ze voelde dat ze groeide als ik tegen haar grenzen aan ging zitten en dat door de sessies meer en meer ernaar ging verlangen om wat in het verleden een soort van grens was nu naar te verlangen.

Omdat Marijke zelf heel ver wilde gaan begreep ze heel goed wat mijn super slavin bedoelde. Vervolgens keek Marijke ons aan en zei, zou ik jullie totaal slavin kunnen worden denken jullie?

Voor we konden antwoorden zei ze, ik heb het met Jan haar man besproken dat jullie zouden komen en we hebben afgesproken dat als het van twee kanten zo zou bevallen als in de mail en msn dat ik jullie en dat doe ik bij deze, voor zou stellen mij een weekeind of week helemaal te bezitten. Mijn broer heeft een zomerhuisje op de Veluwe en we zouden daar ongestoord omdat het helemaal vrij staat, kunnen doen wat we willen.

Jan is het er mee eens omdat ik dan eens mijn echte grenzen kan ontdekken. Zouden jullie dat willen proberen? Ik zal echt alles doen wat jullie willen, jullie mogen me dan als totaal slavin net zo veel pijn doen of sexueel misbruiken als jullie willen. Ik hoefde daar niet lang over na te denken. Maar ik wilde graag duidelijkheid dus vroeg ik, we mogen alles met je doen? Dus ook je mee nemen naar parking of gangbang en je door meerdere suf te laten neuken? Je als slavin behandelen en alles wat daarbij denkbaar is?

Voor Marijke ook maar een woord kon zeggen was het al duidelijk, dat was muziek in haar oren. Ze keek serieus en zei, Meester, U mag me door alles en iedereen die U goed vind laten misbruiken, maar alleen U mag me neuken zonder condoom, de andere neuken alleen met condoom. Pijpen en sperma slikken vind ik niet erg, maar neuken mag alleen U me zonder condoom.

Ik knikte dat was voldoende, ze keek naar de grond en zei, dank U Meester. Mijn slavin kuchte en vroeg, Meester heb ik toestemming te spreken? Een korte knik was weer voldoende, mijn slavin en ik zijn volledig op elkaar ingespeeld en ze weet exact wie en wat ik ben en wat ik wel en niet wil. Ze keek me aan en zei, vind Meester het dan geen goed plan om slavin Marijke nu al te testen of ze door de test komt voor het weekeind? Ik wist direct wat mijn slavin bedoelde, ze wilde Marijke uitdagen om grenzen te verleggen.

Omdat ze vast al iets in het hoofd had zei ik, slavin ik ben dat met je eens, heb jij een leuk idee? En zo ja vraag dat aan slavin Marijke. Mijn slavin keek Marijke heel serieus aan en zei, ben je echt bereid alles voor mijn Meester en mij te doen?

Immers sta je onder mij zoals ik onder mijn Meester sta. Zonder nadenken zei Marijke, ja Mrs dat ben ik. Mijn slavin kreeg een gemene glimlach en zei, dan mogen mijn Meester en ik je nu op dit moment op deze dag anaal ontmaagden? We waren alle twee zeer verrast, zonder nadenken direct kwam Marijke met haar antwoord.

U en de Meester mogen mij nu ter plekken net zo vaak en hard anaal bezitten als U wilt, het zou een eer zijn als U en de Meester mij nu vandaag anaal in bezit zouden nemen. Mijn slavin schrok er duidelijk wel van, ze keek Marijke aan en zei, weet jij dat zeker slavin? Anaal was een harde grens en je weet wij respecteren grenzen. Maar Marijke was heel duidelijk, Mrs en Meester, het zou me een eer zijn als U me zonder enige grens totaal zou willen bezitten, anaal mag U me en ik zeg dit heel bewust, nu ter plekken of elk ander door U gewenst moment in bezit nemen.

U zou me beide erg gelukkig maken me als totaal slavin te bezitten en mijn plek is onder U Mrs zoals Uw plek onder de Meester is. Ik zag aan mijn slavin dat ze erg blij was en dat ze iets in haar hoofd had. Ze keek me vragend aan en zonder een woord te wisselen wist ik dat ze nu Marijke wilde testen, was het geilheid van het moment of wilde ze echt een no limit slavin worden?

Omdat mijn slavin met een hoofdknik toestemming had wist ze dat ze alles mocht doen, als ik iets anders wilde zou ik wel ingrijpen.

Resoluut keek ze Marijke aan en zei, slavin ik zal je met de strap-on als eerste bezitten en je sletten kont voorbereiden voor onze Meester. Ze stond op en liep naar de koffer, ze pakte de strap-on en bond die ervaren als ze is heel snel voor. Ze keek Marijke aan die zei slechts, Mrs waar en hoe wilt U dat ik plaats neem zodat U me in bezit kunt nemen?

Mijn slavin zei kort, ga voor me zitten op zijn hondjes, dan neem ik je nu ter plekken in bezit. Ze greep het potje glijmiddel om de strap-on met glijmiddel in te smeren. Het bleek dat Marijke erg goed opgelet had want ze zei, Mrs heb ik toestemming te spreken? Mijn slavin zei, ja dat heb je. Heel overtuigd zei Marijke, Mrs ik weet dat ik slechts Uw slavin ben en geen wensen zou mogen hebben, maar als goed slavin zou ik zelf zonder glijmiddel U moeten kunnen ontvangen.

U zou me een groot plezier doen als U me zonder glijmiddel zou bezitten, dan heb ik de kans U te laten zien en voelen dat ik serieus ben in mijn wens Uw eigendom en totaal slavin te zijn. Het is Uw beslissing of U me met of zonder glijmiddel gaat bezitten, deze slavin wilde alleen aan U melden dat U met of zonder me mag bezitten.

Mijn slavin keek me met een glimlach aan, dit was koren op haar molen, dit is het uitgangspunt van een echte slavin, omdat ik mijn slavin ken weet ik, vanaf nu heeft ze het zo nodige respect voor slavin Marijke totaal. Ze legde het potje glijmiddel terzijde en zei, slavin neem plaats. Snel ging Marijke op zijn hondjes zitten. Mijn slavin nam stelling achter haar, we hebben een erg goede stabiele strap-on, die zette ze voor het maagdelijke kontje van Marijke en ze pakte Marijke bij de heupen en zei kort.

Slavin tanden op elkaar en voor Marijke iets kon zeggen nam ze bezit van Marijke, niet erg snel maar wel constant, ze begon bij Marijke binnen te dringen, ondanks het gekreun van Marijke bleef ze doordrukken. Zonder te stoppen drukte ze helemaal door tot ze over de volledige lengte bezit genomen had van Marijke.

Toen stopte ze en zei, slavin haal rustig adem. Na even zo te hebben gezeten zei ze, oke slavin ik wil dat je nu verder voorover gaat zodat je niet meer op je handen steunt, maar op je schouders zodat je handen vrij zijn. Die handen gebruik je vervolgens om je hoerenkut te bewerken. Zonder verder af te wachten en blijkbaar overtuigd dat Marijke dit zonder meer zou doen, hield ze de heupen van Marijke vast en begon in een rustig tempo met het neuken van Marijke.

Ik zag dat Marijke met haar kut aan het spelen was, maar ook zag ik dat Marijke er blijkbaar al snel aan gewend was om anaal genomen te worden. Mijn slavin voerde het tempo op en zei, slavin ik neuk je nu harder, jij maakt NU jezelf klaar terwijl ik je neuk.

En weer zonder af te wachten begon ze te pompen en te pompen, hard en ruw neukte ze Marijke nu anaal. En weer was duidelijk, Marijke genoot van pijn, onvoorstelbaar snel hoorde en zagen we Marijke klaar komen.

Ze vloog als een gek over haar klit met haar vinger, ik zag dat ze met de andere hand hard, heel hard aan haar kutlippen zat te trekken. Ja heerlijk, deze slavin genoot van pijn. Ze lag schreeuwend klaar te komen, zo heftig en snel het begon zo snel was het ook afgelopen, ze wilde nagenieten, maar daar dacht mijn slavin anders over.

Ze trok zich terug uit Marijke en zei, slet jij denkt na te genieten van je klaar komen? Vergeet dat maar, jij bent er voor ons plezier. Heel snel had ze de strap-on afgedaan en lag ze op haar rug, ze trok Marijke aan haar haren richting haar kut en zei slavin likken en doe het goed. Voor Marijke wist wat er gebeurde was ze met haar mond op de kut van mijn slavin gedrukt. Mijn slavin kreunde, slet ik ben geil lik me klaar. Even later hoorde ik, slet ik wil dat je beter je best doet, ik wil je tong ruw over mijn klit voelen ik wil dat je me klaar likt en als ik klaar kom wil ik dat je in mijn schaamlippen bijt.

Slechts 2 min later was het zover, mijn slavin was erg geil en even later schreeuwde ze, slavin bijt in mijn kutlippen, Marijke deed wat ze opgedragen kreeg. Blijkbaar te zacht want mijn slavin schreeuwde, slavin bijten, verdomme harder, veel harder. Terwijl Marijke haar tanden in de schaamlippen zette ging de vinger van mijn slavin hard over haar klit en ze schreeuwde, slet trekken, hou vast, bijt in mijn kut en trek met je tanden aan mijn kutlippen En toen kwam ze schreeuwend heel luid schreeuwend klaar, even later zei ze, slavin lik me leeg, lik mijn kut schoon.

Op dat moment schrok mijn slavin, ze deed verschrikt haar ogen open. Ze had gemerkt dat er iets veranderd was, toen zag ze dat ik Marijke anaal in bezit nam. Met een glimlach zei ze, Meester, dank U. Ik heb deze slavin voor U voorbereid, ik ben U dankbaar als U haar nu voor Uw genot zou willen gebruiken.

Gelijk ook drukte ze het hoofd van Marijke aan de kant. Van het geile van de twee sletten was ik zelf inmiddels ook geil geworden. Ik nam me voor mezelf eerst even klaar te neuken zodat ik straks lekker rustig geil kon spelen met deze twee geile sletten Ik had mijn eikel al voor het kontgaatje van Marijke en keek mijn slavin aan, ze keek me recht in de ogen en vroeg, gaat Meester die slavin nu bezitten?

Ik zei alleen jaaaaaaa en drukte redelijk makkelijk ineens helemaal bij Marijke in haar kont. Ze was met de relatief kleine strap-on die niet alleen maar 15 cm is maar ook niet zo dik voorbereid, maar door het harde neuken van mijn slavin was ze er klaar voor ook mijn toch grotere en dikkere pik ook te ontvangen. Heerlijk strak voelde het aan. Mijn slavin keek me aan en vroeg, Meester mag ik U likken terwijl U zichzelf klaar neukt in die slavin? Ik knikte, snel was mijn slavin onder Marijke vandaan, Marijke bleef liggen zodat ik haar kont kon gebruiken voor mijn geilheid.

Even later voelde ik de tong van mijn slavin langs mijn ballen gaan  Ik vind dat nog steeds heerlijk, als ik een kut of kont neuk om dan een tong langs mijn balen te voelen vind ik echt heerlijk. Geil neukte ik door, heerlijk geil voelde ik me, de zo bekende tong langs mijn ballen en de kont van slavin Marijke die voor het eerst door een pik geneukt werd. Heerlijk voelde het en het duurde ook niet lang of ik voelde dat ik klaar zou gaan komen.

En inderdaad even later kwam ik kreunend klaar. Met een heerlijk gevoel begon ik te spuiten en spoot ik me helemaal leeg in deze geile kont. Wat heerlijk, ja deze kont zou ik zeker vaker neuken. Ik hoorde Marijke kreunen, blijkbaar was ook haar gevoel anaal genomen te worden heel veel beter dan ze verwacht had.

Helaas kwam er een einde aan mijn klaar komen, ik voelde mijn orgasme afnemen en trok me terug. Ik had me amper terug getrokken of mijn slavin greep Marijke bij haar haren, zonder iets te zeggen trok ze Marijke omhoog.

Ze pakte haar hoofd in haar twee handen en zei kort, pijp onze Meester schoon. Zonder ook maar even te twijfelen nam Marijke mijn net klaar gekomen pik in haar mond en begon overtuigd te pijpen. Wat ze zeker niet onverdienstelijk deed. Ik kon voelen dat ze me met overtuiging aan het pijpen was, ik keek naar beneden en zag dat mijn slavin het tempo aangaf door het hoofd van Marijke op en neer te bewegen.

Maar ik had ook een geil uitzicht op die grote mega tieten die heen en weer aan het slingeren waren. Dat duurde echter wel vijf jaar in plaats van vier voordat ik dan afstudeerde. Maar goed een jaar in ons lange leven betekende niets, nietwaar. En met een diploma rechten kon ik dan ook vele kanten op. En bovendien in het beroepsleven ontmoette je wel veel interessante en belangrijke mensen, die je dan naar je hand kon zetten en daar dan profijt uit halen.

Hard studeren hoefde ik trouwens niet te doen, want als ik Claire mocht geloven, had ik sinds het doorbreken van mijn talenten een fenomenaal geheugen gekregen. In overliep dan ook in vogelvlucht de ene pagina na de andere en verbaasde me ondertussen dat ik de informatie die ik las leek te absorberen als een spons dat met water deed.

Als proef op de som haalde ik dan ook een oud handboek over fysica onder het stof vandaan. Het was nooit mijn favoriete leervak geweest en ik heb dan ook heel wat water en bloed gezweet om daarvoor te blokken. Ik begon dan ook snel een hoofdstuk te lezen dat wij nooit hebben gehad en daarna wachtte ik een half uurtje en bladerde toen naar het deel achteraan waar de vragen over ieder hoofdstuk stonden.

Een paar daarvan waren knap moeilijk, vooral dan de toegepaste vraagstukken. Maar enigszins tot mijn eigen verbazing wist ik ze allemaal wel op te lossen. Ondertussen was het bijna middag en besloot ik om ergens nu een kleinigheid te gaan eten en daarna dan Marion weer eens op te gaan zoeken. Toevallig kwam ik daar voorbij dat restaurant waar Claire en ik die woensdagavond hebben gegeten. Ik stapte daar dan ook naar binnen en zette me neer aan het enige tafeltje dat nog vrij was.

Hier kwam dan ook veel personeel van de omliggende winkels en zo hier hun middagpauze houden. Ik bestelde een pizza en een frisdrank. Een jong verkoopstertje keek een paar keer naar me en glimlachte heel uitnodigend. Ik keek echter zelf ook rond om te zien of ik die kelnerin van die avond niet zag. Teleurgesteld moest ik echter vaststellen dat zij geen dienst had.

Tijdens het afrekenen informeerde ik dan ook naar haar. Het meisje schudde echter het hoofd en vertelde dat zij sinds gisteren niet meer was komen opdagen, waarop ik nu aan haar vroeg om de baas te spreken. Even later stond die dan ook aan mijn tafeltje en ik vertelde hem dat ik onlangs mijn identiteitskaart vergeten was en dat zij dat misschien gevonden had. Hij bekeek me even argwanend en zei toen dat hij van niets wist.

Maar meteen oefende ik nu wat lichte mentale dwang op hem uit en schreef hij dan ook haar naam en adres op een bierviltje. Het stond hem niet aan dat een klant vriendelijk tegen haar deed. Het is in feite dan ook een pooier die leeft van een aantal meisjes die hij in verschillende kroegen heeft geplaatst. Vermoedelijk is hij met Mona dan ook hetzelfde van plan. Ik snap dan ook niet hoe een slimme meid als zij zich door zo’n vent heeft laten vangen. Mona was de naam van dat meisje en ze woonde net achter het station, wat wel een van de meest ongure buurten van het dorp was.

Was de sop de kool dan ook waard vroeg ik me opeens af. Ik stond dan ook even in dubio en besloot het er toch maar op te wagen, vertrouwend op mijn mentale krachten. Zo stond ik nu in een desolate straat voor een echt wel desolaat flatgebouw dat ze hier ooit eens neer hadden gepland en zocht nu de bel met haar naam. Ik had die net gevonden en wilde daar dan ook op drukken toen ik opeens achter me het geluid van een dreigende blaffende stem hoorde.

Nog geen twee meter achter me stond een type wiens dure maatpak en dito Italiaanse schoenen hem er alleen nog maar onguurder uit lieten zien. Hij had verder kleine kille ogen, waarmee hij me schattend opnam. Hij had lange sluike haren dat echter in vettige slierten van zijn wat kalende schedel omlaag hing. Hij leek ongeveer midden veertig en was hij mager en pezig en zeker een halve kop groter dan ik. In zijn linkerhand had hij een attachékoffer en zat zijn rechterhand diep in een zak van zijn overjas, die hij ondanks het toch wel warme weer droeg.

Snel maakte ik contact met zijn geest en schrok even van de agressie en de haat die daar letterlijk aan het koken was. Ook kwam ik er zo achter dat zijn rechterhand een springmes omvatte en dat hij niet zou aarzelen om die bij de minste dreiging van mij te gaan gebruiken. In dat koffertje zat bovendien een kleine zevenduizend euro, de weekverdiensten van de meisjes die voor hem werkten. Met Mona wiens vertrouwen hij had kunnen winnen, met een begrijpend oor, door ook nog eens zijn handen bij haar thuis te houden en door een paar keer de huishuur voor haar te betalen had hij ook niet veel goeds voor.

In feite kwam hij haar nu dan ook halen om haar naar een afgelegen club op het platteland te brengen, waar hij en een vriend dan de kneepjes van het hoerenvak bij zouden brengen.

Je hebt verdomme een kop om van te kotsen. Het lemmet van zijn springmes dat hij nog geen paar seconden geleden eerder nog in zijn zak had gehad, glinsterde nu in het zonlicht.

Gelukkig had ik hem mentaal al in mijn macht en had ik dan ook goed onthouden wat mijn moeder me allemaal eerder verteld had. Die pooier was dan ook een volleerde en gewetenloze straatvechter die dan ook van plan was om mij lelijk toe te takelen.

Op het ogenblik dat hij dan ook wilde toesteken deed ik echter al zijn spieren verkrampen, zodat hij dan ook in zijn beweging stokstijf bleef staan, net als in een dvd waarin men op de pauzeknop drukte. Een gorgelend geluid kwam er uit zijn keel, maar spreken of gillen kon hij al niet meer. De blik in zijn ogen veranderde van woede in haat en ook van verbazing en eindigde ten slotte in die van angst.

Vluchtig keek ik even rond me heen en liet toen mijn blik over de ramen van het flatgebouw voor me dwalen. Het enige dat ik daar echter zag was een metaalgrijze auto, op nog geen paar meter van ons verwijderd.

Vermoedelijk de auto van die pooier. Toen ik dan ook de zekerheid had dat wij alleen waren, ging ik dat koffertje oprapen en posteerde me toen met een minachtende glimlach voor hem. Alfredo ademde moeizaam en begon er ook asgrauw uit te zien. Vervolgens wrikte ik het springmes uit zijn verkrampte vingers en drukte op het knopje waardoor het lemmet weer terug in de houder sprong.

Beeldde ik me dat nu in of was er rond zijn lippen een blauwe waas te zien. Al die tijd was ik de greep op zijn geest blijven vasthouden. Ik wist dan ook dat zijn hart het langzaam aan het begeven was en ook dat hij steeds minder lucht in zijn longen kreeg.

Veel medelijden riep dat echter niet bij me op. Want echt een groot verlies voor de mensheid was hij dan ook niet. Opeens zag ik een grote, zich snel uitbreidende vochtvlek rond zijn kruis verschijnen en tegelijk meende ik ook een poepgeur bij hem te ruiken. Hoofdschuddend draaide ik me dan ook om en drukte op de bel van Mona. Zodra ik dan ook het zoemen van het magneetslot hoorde, stapte ik het flatgebouw binnen.

Die domme griet had zelfs niet eens gevraagd wie er voor de deur stond. Toen ik nog een laatste keer omkeek zag ik die pooier langzaam door zijn knieën zakken en omver vallen. Met glazig wordende ogen bleef hij daar bewegingsloos liggen.

Op het naamkaartje stond de eerste verdieping vermeld. Ik liep dan ook de trap op die zich recht voor me bevond. Haar glimlach verdween als sneeuw voor de zon toen ze mij nu zag. Haar appartement bevond zich vlakbij de traphal en in een paar passen was ik dan ook bij haar, helemaal klaar om ook haar aan mijn wil te onderwerpen. Mona was klein en slank en precies zoals men zich een jonge Filippijnse voorstelde. Ze had dik, glanzende zwarte haren die tot halverwege haar rug hingen.

Verder vlezige lippen en grote donkere ogen. Ze had een paar stevige tieten, niet overdreven groot. Mooi passend dan ook in mijn handen, was mijn gedachte. Ik was er bovendien zeker van dat zij geen beha droeg, want haar tepels stonden dan ook donker afgetekend in een afgedragen, veel te krap T shirt. Een strakke jeans deed bovendien haar kontje ook mooi tot zijn recht komen. Ze keek me verbaasd en wat op haar hoede aan.

Mijn gezicht kwam haar dan ook niet onbekend voor, maar ze wist echter niet van waar. Hij heeft me dan ook net opgebeld. Zijn wagen wilde niet starten en hij heeft mij opgedragen om jou op te halen.

Ik stapte de krappe hal van haar appartement binnen en inhaleerde nu haar geur, dat uit een goedkoop parfum bestond en dat vermengd was met haar lichaamsgeur. Ik moet vandaag dus alles nog inpakken en ik ben nog niet eens begonnen. Het zijn gelukkig maar een paar koffers.

Alfredo was dan ook zo verstandig geweest om haar huur al op te zeggen, zodat zij nu zonder een spoor na te laten kon verdwijnen. Familie of vrienden had ze dan ook niet of had daar in ieder geval geen contact meer mee. Ze was dan ook echt een naïef en aanhankelijk meisje dat uit een wankel gezin kwam en veel te vroeg op eigen benen was komen te staan.

En in Alfredo, die dan ook blijkbaar een kampioen was in lieve woordjes dacht zij dan ook de ideale vaderfiguur gevonden te hebben. Mona opende nu de deur naar de woonkamer. Het appartement eigenlijk meer een grote studio, ademde armoede, ouderdom en vooral verval uit. De meubels waren dan ook aftands en versleten.

De woonkamer was dan ook maar een kleine ruimte waar net genoeg plaats was voor een kast een tafel en twee stoelen. Verder stond er ook nog een kleine televisie en een tot op de draad toe versleten bank. Ik zette me daarop neer en op de salontafel voor me stonden de restanten van een kant en klare maaltijd en een kan koffie. Mona haalde een koffiemok en schonk voor mij ook in en daarna zette zij zich aan de andere kant van de bank neer.

Zijdelings keek ik haar dan ook aan. Ik ga daar dan ook twee keer zoveel verdienen dan ik bij mijn vorige baan kreeg,” reageerde Mona heel enthousiast. Ondertussen was ik druk bezig om haar geest te bewerken. Peter is goed… hij is betrouwbaar en heeft dan ook de beste bedoelingen met Mona. Hij zal dan ook goed voor haar zorgen en haar een veilige toekomst bezorgen.

Ik ontmoette daarbij nog wel wat weerstand, want iedere keer kwam bij haar natuurlijk het beeld van Alfredo dan op de proppen. Maar toch begon ik ook enige twijfel bij haar te zaaien, twijfel die trouwens allang bij haar op de achtergrond aanwezig was geweest, maar steeds onderdrukt is geworden. Maar toch bleef ik doorgaan. Alfredo is door en door slecht, iets wat trouwens maar al te waar was. Peter zal echter van haar houden en haar beschermen.

Mona keek me aan met die grote mooie kijkers van haar, waarin bangheid, maar ook verwachtingsvol in te lezen was. Ik hield haar blik dan ook met de mijne gevangen en glimlachte heel vriendelijk naar haar. Ondertussen was ik beetje bij beetje haar geest aan het kneden en haar zo aan mijn wil te onderwerpen.

Haar ontvankelijkheid verbaasde me. Ze was mishandeld en misbruikt geworden door nagenoeg iedereen die ooit haar pad had gekruist.

Eerst door haar stiefvader, haast al haar vriendjes en ook door een paar collega’s van haar werk. Maar desondanks was zij zo naïef en wereldvreemd geworden dat zij gewoon van de ene vernedering in de andere wandelde. Door haar nu onder mijn vleugels te nemen, bewees ik haar in feite dan ook een dienst. Ik nipte wat van mijn inmiddels lauw geworden koffie. Hij is echter wel een heel slecht mens en ergens weet jij dat zelf ook wel. Allerhande gedachten maalden er dan ook door haar hoofd heen.

Ik hoefde dan ook nog slechts kleine zetjes te geven om haar van mijn gelijk te overtuigen. De ruzie van gisteren had haar bovendien bang gemaakt, want ze had dan ook dat mes gezien dat hij achter zijn rug toen verborgen had tijdens die ruzie. De blik in zijn ogen had haar dan ook verteld dat hij niet zou aarzelen om dat te gebruiken. Hij leek dan ook blij te zijn toen de baas zei dat ik dan maar moest oprotten, alsof dat zijn bedoeling dan ook was.

Ik liet haar echter de tijd niet om te gaan twijfelen aan mijn woorden en voortdurend bewerkte ik dan ook haar geest, hield haar zo voor waar zij aan ontsnapt was.

Tegelijk ook doemde ik nu op als nieuwe redder in de nood voor haar. Iemand die zij volledig kon vertrouwen en aan wie zij haar lot dan ook in handen kon leggen. Ze verkrachten je en slaan je in elkaar totdat ze je wil gebroken hebben. Desnoods zetten ze een spuit met heroïne in je arm. Tranen sprongen er in haar ogen. Ik schoof verder naar haar toe totdat ik naast haar zat. Jij hoeft zelfs niet eens meer te werken. Je kunt je dan ook geheel en al op mij vertrouwen. Ze beschouwde me dan ook als een god die van nu af aan voor haar zou gaan zorgen.

Ze zal dan ook alles voor me doen, zonder mij ook maar iets te kunnen weigeren. Terwijl ik mijn gezicht in een zorgelijke plooi legde, reikte ik haar een tissue aan.

Mona droogde dan ook haar tranen en snoot haar neus. Hierop legde ik mijn rechterarm om haar schouders heen en met mijn linkerhand streelde ik haar dij. De vingers van mijn handen kwamen intussen in contact met een van haar kleine stevige borsten.

Ze droeg inderdaad geen beha en ik wilde haar nu zo snel mogelijk voor een eerste keer neuken. Even was Mona weer in paniek, maar nog geen tel later was nu haar enige bekommernis het mij zo goed mogelijk naar de zin te maken. Ze ontspande zich dan ook en keek me heel uitnodigend aan.

Ze legde dan ook haar hand neer op de steeds groter wordende bobbel in mijn broek. Jij komt gewoon het huishouden voor mijn moeder en mij doen. Wij zorgen er wel voor dat jij niets meer tekort komt. Vaak had ik haar echter horen zeggen dat een dienstmeisje geen overbodige luxe zou zijn. Ze had immers wel een dubbele dagtaak, want na haar werk kwam ook het huishouden.

.. Seksstandjes melkende tieten

Slavin huren clit likken

Verloren Einde Sexy Butt Hump Likken Vagina Hartenkamp Krijgen Opgezet . Gratis Geile Oudere Vrouwen Stroet Porno Vibrator Sex Slavinnen Spoorwijk . Huren Jutphaas Lekkere Geile Sex Verhalen Behaarde Kont Glimmen Porno. Voorbereiden die door sinds waar je bent vrij om te zorgen dat mensen met mensen gemakkelijk scharen sex tips om je relatie te redden tera hundu lekkere . Harde slavin - Erotisch sexverhaal op przepis-na.info . de pijn voelde ze voor het eerst van haar leven de tong van een vrouw op haar clitje en langs haar kutlippen. Ik fluisterde in Marijke haar oor, slet voel eens hoe een ervaren slavin likt. Immers sta je onder mij zoals ik onder mijn Meester sta. Beneden in de hal stond er een politieagent en toen hij mij nu de trap af hoorde komen, slavin huren clit likken, liep hij dan ook meteen naar me toe, terwijl hij me aandachtig opnam. Ik boog me dan ook voorover om haar borsten te zoenen en aan haar tepels te gaan zuigen. Ik ga daar dan ook twee keer zoveel verdienen dan ik bij mijn vorige baan kreeg,” reageerde Mona heel enthousiast. Ik fluisterde Marijke in haar oor, ik dacht dat je hetero .

Borsten negerin gratis sex rotterdam